Uutta: Ulkoilmaesitykset Hanasaaressa

Börjar : 04.09.2020 22.00
Slutar : 05.09.2020 23.45

Ensimmäistä kertaa elokuvia ulkoilmaesityksessä Hanasaaren kulttuurikeskuksessa

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna saamme nauttia elokuvista Hanasaaren ravintolan terassilla. Perjantaina 4.9. klo 22 esitetään rakastetusta ruotsalaisesta laulajasta Monica Zetterlundista kertova elokuva Monica Z. Lauantaina siirrytään musiikista tanssiin, kun nähdään menestyselokuva And Then We Danced.

Ravintolasta saa ruokaa ja juomaa.

Luvassa ainutlaatuiset illat – tunnelmallisia elokuvia, ruokaa ja juomaa Hanasaaren kauniissa merellisessä miljöössä.

Tervetuloa!

Varaa tarjoilu ja paikkasi etukäteen!

Lisätietoa ja varaukset

Monica Z

Per Fly, Ruotsi (2013) 113 min, K12
Kieli: ruotsi ja tekstitetty suomeksi

1960-luvulla Monica Zetterlundista tuli yksi Ruotsin rakastetuimmista laulajista. Elokuva kuvaa vapaasti myllertävistä vuosista, jolloin hän nuorena yksinhuoltajaäitinä teki matkan Hagforsin puhelinkeskuksesta ja maaseudun jazz-kiertueista kohti menestystä ja ekstravaganttia elämää Tukholman viihdetähteiden kanssa. Monica Z kertoo poikkeuksellisesta taiteilijasta, joka ainutlaatuisella läsnäolollaan ja haavoittuvuutensa ansiosta loisti lavalla samalla, kun myrskyinen rakkauselämä piiloutui valokeilan ulkopuolelle.

 

And then we danced

Levan Akin, Georgia, Ranska ja Ruotsi (2019) 113 min, K12
Kieli: georgia, tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi

Merab tanssii Georgian kansallisessa tanssiryhmässä partnerinsa Maryn kanssa ja unelmoi paikasta pääryhmässä. Hänen elämänsä mullistuu, kun karismaattinen Irakli liittyy ryhmään ja alkaa kilpailla samasta paikasta, herättäen myös uusia tunteita Merabissa. Merab on ennen pitkää ratkaisun edessä: seuratako sydäntänsä ja lähteä vanhoillisesta maailmasta, jossa hän on kasvanut ja samalla riskeerata kaikki minkä vuoksi hän on taistellut. Elokuvan on ohjannut ruotsalaissyntyinen Levan Akin ja elokuva on Ruotsin Oscar-ehdokas.